Hur tar man sig ur en utmattning?

Den här webbursen bygger på 11 viktiga nycklar för att bli frisk och återfå energin vid stressjukdom. Det är verktyg jag själv använde mig av när jag var sjuk med utmattningssyndrom, samt den kunskapen jag har skaffat mig som stresscoach. För mig var det så viktigt att ha verktyg att hålla mig i, att varje dag göra sådant som jag visste skulle leda till att jag blev frisk. Som att ta sin medicin varje dag. Även om energinivån var i botten och att det tog frustrerande lång tid att bli bättre, så var det ändå sådant som jag orkade göra. Från utmattning till livskraft riktar sig till dig som har utmattningssyndrom och är upplagd på ett sätt som ska vara lätt för dig som har en trött hjärna och kanske har svårt att titta på en skärm och läsa. Den består av texter, som även kan lyssnas på, samt övningar på ljudfil.

Kursinnehåll

  1. Välkommen

  1. Andning

  2. Djupa andetag, övning

  1. Sömn

  2. Somna eller somna om, övning

  1. Kost

  2. Guldmjölk recept

  1. Acceptans

  2. Acceptans, övning

  1. Mindfulness, kap 5

  2. Bara vara övning, övning

Om kursen

 • 379,00 kr
 • 11 nycklar - text o ljudfiler
 • 9 övningar
 • 1 kort mediyogappass

Hitta vägen tillbaka till hälsa!

Din coach på vägen till mer balans

cert. stress & livscoach Maria Lindberg

Hej! jag heter Maria och jag hjälper högpresterande vardagshjältar till inre lugn och trygghet! Men också till att äga sitt liv och sin tid. Själv är jag en levnadsglad och harmonisk person, nyfiken, open minded och kreativ, älskar havet och att dansa. Att få inspirera människor till att skapa den förändring de vill se i livet är det bästa jag vet!

Vanliga frågor

 • Hur får jag tillgång till kursen?

  Du skapar ett konto, med din mailadress samt ett valfritt lösenord. Betalar och sedan får du tillgång till kursen på en gång och 1 år framåt.

 • Hur länge har jag tillgång till kursen?

  Kursen är tänkt att göras under 6 veckor, där du tar ett kapitel per vecka och däremellan tränar på en läxa för att implementera kunskapen i vardagen. Men du får tillgång till kursen i 1 år från köp, så ta din tid. Du kan gärna träna med övningarna flera gånger.

 • Kan jag göra kursen även via min mobiltelefon?

  Ja, du kan gå kursen både via dator, mobil eller båda och. Du kan ladda ner appen thinkific och söka upp stresscoach.nu och logga in med dina kontouppgifter. Då får du genast tillgång till din kurs/ dina kurser.

 • Om jag har några frågor om kursinnehållet, hur gör jag då?

  Självklart finns jag här för dig och alla eventuella funderingar, även om kursen görs på egen hand och i egen takt. Kontakta mig via mail till [email protected]