Varm välkommen!

Hos oss får du hjälp med stresshantering och att utforma ditt liv så som du vill ha det, genom våra populära kurser i personlig utveckling och självledarskap. 

Jag som driver Maria Lindberg Coaching heter Maria och är livsdesigner. (På pappret heter det certifierad stresscoach och livscoach. :) )

Min utgångspunkt för allt jag gör är att hjälpa människor (ofta högpresterande) att äga sitt liv och sin tid. Att leva sitt sitt allra, allra bästa liv! Och att göra det från insidan och ut. Då detta skapar välmående och att det är en betydligt mer effektiv väg att designa sitt liv på. 

Vad ditt allra bästa liv innebär vet bara du. Och vet du inte det så hjälper jag dig ta fram svaren med tydlighet. Jag ger dig nycklarna och verktyg att använda, för att skapa drömlivet med mindre stress och mer välmående. 

Jag använder bland annat tekniker inspirerade från andningsteknik, mindfulness, act-terapi och kbt, spiritualitet och mental träning. Men kanske främst från mina egna erfarenheter av livet som elitidrottare, professionell dansare och inköpare inom mode, med efterföljande utmattning och hur jag tog mig vidare. 

Spana in mina kurser och skicka gärna ett meddelande om du har några frågor. Jag ser så mycket fram emot att få välkomna dig in i min värld!

//Maria 

Alla produkter

Vad behöver du? Lugn, inre trygghet, en tydligare väg framåt, bättre självledarskap eller mer självkärlek?

Möt din coach

cert. stress & livscoach Maria Lindberg

Hej! jag heter Maria och jag hjälper högpresterande vardagshjältar till inre lugn och trygghet! Men också till att äga sitt liv och sin tid. Själv är jag en levnadsglad och harmonisk person, nyfiken, open minded och kreativ, älskar havet och att dansa. Att få inspirera människor till att skapa den förändring de vill se i livet är det bästa jag vet!