Varför träna avslappning?

När vi stressar mycket får vi ofta en spänd kropp, vilket med tiden kan resultera i värk. Den här kursen är för dig som vill träna avslappning och få sköna stunder att ladda batterierna. Genom att träna avslappning tränar vi kroppen att släppa spänningar och att ha mer avslappnade muskler i normalläge. Det ger ny energi och hjälper dig släppa stress.

Kursinnehåll

  1. Om kursen

  2. Ladda ner kursen på en app i mobilen

  1. Avslappning för armar och ansikte

  1. Avslappning för armar, ansikte, axlar, hals, bröst och mage

  1. Avslappning för hela kroppen

  1. Kort avslappning

  1. Avslappning med visualisering

Om kursen

 • 249,00 kr
 • 5 avslappningsövningar

Effekter

Du får av att träna avslappning

 • Du sänker din grundspänning – vi spänner oss ofta utan att veta om detta och när du lär dig skillnaden kan du snabbt känna av om du går omkring och spänner dig i onödan och också råda bot på detta.

 • Du lär dig påverka dig själv. Du blir mer medveten om tankar och känslor och genom att träna avslappning kan du få mer distans till dina tankarna. Det kan hjälpa dig att röra dig i den riktning du vill gå.

 • Du får bättre hälsa – att slappna av och stressa mindre ger dig bättre immunförsvar.

 • Du hittar din inre balans – ett stressat liv och en stressad vardag är lätt att förvirra sig själv i och genom mental träning och avslappning kan du finna inre balans och lugn i dig själv.

 • Du sover bättre – att träna avslappning ger dig bättre sömn och du vaknar mer utvilad.

Hitta ditt lugn!

Vanliga frågor

 • Hur funkar en onlinekurs?

  Du skapar ett konto, med din mailadress samt ett valfritt lösenord. Sedan får du tillgång till kursen på en gång och 1 år framåt.

 • Kan jag göra kursen även via min mobil?

  Ja, du kan gå kursen både via dator, mobil eller båda och. Du kan ladda ner appen thinkific och söka upp stresscoach.nu och logga in med dina kontouppgifter. Då får du genast tillgång till din kurs/ kurser.

 • Om jag har några frågor om innehållet, hur gör jag då?

  Självklart finns jag här för dig och alla eventuella funderingar. Även om kursen görs på egen hand och i egen takt. Kontakta mig via mail till [email protected]

Din coach

cert. stress & livscoach Maria Lindberg

Hej! jag heter Maria och jag hjälper högpresterande vardagshjältar till inre lugn och trygghet! Men också till att äga sitt liv och sin tid. Själv är jag en levnadsglad och harmonisk person, nyfiken, open minded och kreativ, älskar havet och att dansa. Att få inspirera människor till att skapa den förändring de vill se i livet är det bästa jag vet!